Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
3°C
Oceni objavo

Z latino plesnimi ritmi odpiramo sezono na Gorenjski plaži v Tržiču

Amfiteater Gorenjska plaža odpira vrata novi sezoni. Po vzoru iz prejšnjih let, bomo tudi letošnje poletje pozdravili z glasbenim koncertom. Gosta petkovega latino večera bosta priljubljeni Isaac Palma in skupina Las Cuerdas, za vroče plesne ritme pa bo poskrbel domači Plesni studio Špela. Organizator dogodka je Občina Tržič.
Za »LATINO NIGHT« na Gorenjski plaži bodo poskrbeli Argentinci, Kubanci in Slovenci iz zasedbe Las Cuerdas in Isaac Palma.

 

»Mislim, da bo zelo zabavno, plesno, vroče, čutiti bo južnoameriške ritme. Las Cuerdas igra že več let, igramo pa od latino, reggae in funky glasbe v španščini in angleščini,« pravi Pablo Vitali, kitarist in ustanovni član skupine Las Cuerdas, ki se veseli tudi sodelovanja s plesalci iz Plesnega studia Špela iz Tržiča. V Tržiču je skupina enkrat že nastopila na zasebni zabavi, pred večjo publiko pa še ne. »Upam, da se vidimo v čim večjem številu na Gorenjski plaži. Obeta se odlična zabava, na kateri ne sme manjkati dobre volje in pozitivnosti,« vabilo sklene Pablo Vitali.  

 

Za temperamentno latino rock band zasedbo je značilno, da pričara divje vzdušje, kjerkoli se pojavi. Z vročimi ritmi ta južnoameriška zasedba obiskovalce popelje v špansko govoreče dežele. Nastopili so že na številnih glasbenih festivalih po vsej Sloveniji.

 

Skupini Las Cuerdas se bo na odru pridružil tudi ljubljenec slovenskega občinstva, Argentinec Isaac Palma, ki ga je ljubezen pripeljala na Ptuj. Nase je opozoril z nastopom v televizijski oddaji Slovenija ima talent, lani pa je postal zmagovalec 37. festivala Melodije morja in sonca s skladbo Če te kdaj spustim iz rok.

 

V petek, 15. junija 2018, od 21. ure dalje se na Gorenjski plaži v Tržiču obeta vroč večer. Vstop za obiskovalce je prost, poskrbljeno bo tudi za, vročim ritmom primerno, gostinsko ponudbo.

 

Oglejte si tudi