Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

V soboto bo fletno v Tržiču

Vabljeni na že osmi koncert ob dnevu žena in materinskem dnevu, ki ga Občina Tržič in Agencija Media butik pripravljata pod imenom AN FLET'N VEČER. Ta bo v soboto, 17. marca 2018, ob 19. uri v Dvorani tržiških olimpijcev.
Letos smo v goste povabili Sašo Lendero, Gade, ansamble Storžič, Zarja in Veseli Begunjčani, osrednji gostje z daljšim glasbenim programom pa bodo PRIFARSKI MUZIKANTI, ki s pesmijo in vižami ohranjajo bogato in raznoliko slovensko ljudsko izročilo. V zadnjih letih so svoj glasbeni nabor opazno razširili, tako da jih slišimo peti zimzelene melodije, pesmi dalmatinskih klap, domače in tuje popevke in tudi ljudske pesmi drugih narodovo. Skupini dajejo poseben zvok tamburaški instrumenti, violina, harmonika in druga tradicionalna glasbila ter štiriglasno petje. Glasbeni kritiki jih uvrščajo med najboljše etno skupine na Slovenskem.

Vstopnica za koncert je lahko tudi lepo darilo, zato si jo velja zagotoviti že v predprodaji.

Po 10 evrov so v predprodaji v TPIC Tržič, v Trgovini Grašca v Križah, v Restavraciji Firbc' okn na Gorenjski plaži, v KGZ Sloga na Primskovem v Kranju in na telefonski številki 051 697 737. Na dan koncerta bodo vstopnice dva evra dražje.

 

Zlati pokrovitelj koncerta je GAJLES iz Tržiča, ki nudi naravno toplino v vašem domu.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 697 736 ali preko elektronske pošte na naslovu media.butik@siol.net.

 

Oglejte si tudi