Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
6°C
JUTRI
16°C
3°C
Oceni objavo

Zimska plesna pravljica

V decembru je v telovadnici Osnovne šole v Vipavi potekala že tradicionalna zimska plesna produkcija Plesne šole EL1- Plesna scena, ki je na oder postavila plesalce vseh starosti, dvorano pa zopet zapolnila do zadnjega kotička.
Na letošnji zimski produkciji je program popestrilo dvajset plesnih skupin sodobnega plesa in hip hopa, ki so z odlično energijo zaključili še eno uspešno leto delovanja plesne šole EL1 - Plesna scena. Za energične točke pod žarometi so poskrbele mentorice in koreografinje, ki delujejo pod okriljem ajdovske plesne šole, katere gonilna sila je Elena Mikuž. S štirinajstimi točkami so otroci in mladostniki zaplesali v novo leto 2018 in obenem priklicali še Božička.

Božična plesna pravljica EL1 plesna scena je z glasbo, plesom in ogromno pozitivne energije napolnila dvorano do zadnjega kotička in hkrati priredili čudovit uvod v najlepše praznike. Sreča, smeh in iskrice v očeh so kar vrele iz otrok. Starše pa je vse skupaj napolnilo z ljubeznijo in ponosom. Plesalci so skupaj z njihovimi koreografi uspešno izpeljali še eno koledarsko leto, v katerem so aktivno sodelovali na številnih odrih. Po njihovih besedah, pa komaj čakajo na nove izzive v letu 2018, ki sledijo po novoletnem oddihu za plesalce. Plesno društvo EL1 - Plesna scena iz leta v leto raste, za veliko podporo pa se zahvaljujejo tudi staršem in ljudem, ki delovanje aktivno spremljajo, velikokrat priskočijo tudi na pomoč in nenazadnje, poskrbijo, da plesalci pridejo na trening.

Oglejte si tudi