Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Druženje upokojencev pod šotorom

Upokojenci smo imeli včeraj srečanje s srečelovom pod šotorom v Vojniku, ki se ga je udeležilo veliko naših članov. Čeprav je bilo vreme slabo in se je »kislo držalo«, je bilo srečanje zelo dobro obiskano. Slabega vremena se naši člani niso ustrašili. In tako je tudi prav, saj je bil osnovni namen, poleg druženja, tudi srečelov z bogatimi nagradami, kajti prihodek gre v humanitarne namene. Zanimanje zanj je bilo zelo veliko, vse srečke so bile prodane, prva nagrada pa je bila tudi zelo vabljiva, saj bila vredna okoli 250 EUR.

Hvaležni smo številnim pokroviteljem, ki so nam velikodušno podarili tako lepe in vredne nagrade. Sredstva iz izkupička s srečelova bomo namenili za humanitarno dejavnost, to je našim članom, ki so potrebni pomoči, programu starejši za starejše in rekreativni dejavnosti v društvu.

 

Srečanje je potekalo v prijetnem vzdušju. Poskrbljeno je bilo za dobro hrano in odlično kapljico iz vinske kleti g. Mirana Kovača, vino je bilo namreč nagrajeno z zlato medaljo na ocenjevanju vin. Oder so najprej zasedli pevci našega mešanega komornega pevskega zbora, ki se je v malce spremenjenih okoliščinah odlično znašel. Zapel nam je dve lepi pesmi, naši člani so jim pozorno prisluhnili in na koncu nagradili z gromkim ploskanjem. Oder je nato postal last mladega instrumentalnega ansambla Utrip, ki nas je s svojim res dobrim muziciranjem zabaval do konca prireditve.

 

Tudi velikodušnim donatorjem in pokroviteljem gre zahvala, da je prireditev tako dobro uspela, in seveda vsem članom društva, ki so nesebično pomagali pri organizaciji in sami izvedbi prireditve.
 

Tekst: Marijan Kajzba

Foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi