Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
0°C
Oceni objavo

Po znanje tujega jezika k Jezikovni agenciji Perfect

Znanje je potrebno na vseh področjih življenja. Znanje tujih jezikov širi obzorja, omogoča komunikacijo na potovanjih, poveča delovno storilnost in napredek v delovnem okolju, vpis na želeno stopnjo izobraževanja, boljši učni uspeh, opravljeno maturo, izboljšano poslovno sodelovanje ali pa izpolni individualno željo po učenju v zrelih letih. Ni pomembna starost, pomembna je želja in odločitev, da osvojimo določeno znanje tujega jezika. Jezikovna agencija Perfect je prilagodljiva šola izobraževanja in učenja nemščine, angleščine ali španščine.
Kaj je Jezikovna agencija Perfect in kdo je Marjetica Štante Kapun?

Jezikovna agencija Perfect ima svoj sedež v Belem Potoku pri Frankolovem. Vodi jo Marjetica Štante Kapun in pri njih se lahko naučite nemščine, angleščine ali španščine. Po poklicu je profesorica angleškega in nemškega jezika, magistra ameriških študij. Izobraževala se je na Filozofski fakulteti v Mariboru in magistrirala na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Njene pedagoške izkušnje so bogate, saj je 19 let delala v šolstvu: na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, Gimnaziji Slovenske Konjice, bila tutorka za EPF v Ljubljani, predavateljica Višje ekonomske šole na Ptuju, smer komercialist. Profesorica Marjetica Štante Kapun ima veliko izkušenj iz vodenj tečajev po podjetjih v poučevanju poslovne angleščine. V veliko pomoč pri prenašanju znanja na svoje »učence« na jezikovnih tečajih pridobiva tudi kot ocenjevalka iz splošne mature iz angleškega jezika. Ima tudi izkušnje iz izobraževanja v Londonu in v ZDA.

Perfect ponuja učenje tujih jezikov na sodoben način

Njena pozitivna energija, suvereno znanje jezikov, stalno izobraževanje, individualni pristop, ljubezen do poučevanja, čut za soljudi, prilagodljivost in vztrajnost ter njene delovne izkušnje uvrščajo njeno jezikovno agencijo med tiste jezikovne šole, ki so vredne zaupanja. Prepričana je, da samo dobro delo prinese vidne rezultate. Je učiteljica s pedagoškim »erosom«, rada poučuje in uvaja nove tehnologije in nove metode poučevanja.

Brez znanja tujih jezikov danes preprosto ne gre

Vpisi na jezikovne tečaje potekajo  čez vse leto in v vašem kraju. V Jezikovni agenciji Perfect izvajajo splošne tečaje za odrasle, pripravo na maturo, igralne urice v vrtcu in prvi triadi OŠ, inštrukcije za OŠ, SŠ in fakultete, individualno poučevanje, tečaje za pripravo na delo v tujini, ki vključuje pomoč pri pripravi dokumentacije, tečaje za otroke in mladostnike, tečaje za podjetja.

Za vse, ki za svoje otroke hočete več!

Igralne urice za mlajše učence imajo namen, da otroka motivirajo in mu vzbudijo željo po učenju tujega jezika. Potekajo v igrivem vzdušju, s poudarkom na petju, plesu in gibanju. Malo večji otroci razširijo že pridobljena znanja angleščine ali nemščine. Otroci se s pridobljenim znanjem lažje vključijo v srednjo šolo. Lahko pa se naučijo tudi novega jezika, španščine. Cena pedagoške ure v skupini je le 5,5 EUR, na drugega otroka oz. tretjega otroka je popust. 

Profesorica Marjetica Štante Kapun vabi vse, ki se odločate za učenje tujega jezika, da za več informacij pokličete po telefonu na številko 031 848 126 ali pišete na e-naslov: perfect.jeziki@gmail.com.

Tekst in foto: Lea Sreš

Oglejte si tudi