Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Na jasi veliko zaljubljenih parov

V nedeljo, 18. februarja, je Hiša Lisjak na svoji poročni in lokaciji za druge življenjske obletnice, gostila 4. Poročni sejem s Šotori Petre. Sejem so obiskali številni pari, zaročenci in drugi, ki so pokukali v bogato poročno ponudbo 20 razstavljavcev. Hiša Lisjak je poskrbela tudi za kulinarično razvajanje udeležencev, seveda pa ni manjkal njihov prepoznavni Lisjakov šmorn.
Predstavila sta se gostitelja, Šotori Petre in Hiša Lisjak, s svojo poročno ponudbo, Hiša Lisjak z lokacijama za poroke - Kozolec pri ribniku in Na jasi - in celotno organizacijo poročnega slavja, od pogostitve, strežbe, sedežne postavitve do aranžiranja. Šotori Petre pa so predstavili svojo raznoliko ponudbo poročnih in VIP šotorov, paviljonov in pagod ter odgovorili na vsa vprašanja obiskovalcev. Na drugih razstavnih prostorih so se predstavili še fotografi, dekoraterji, zlatarne, stilisti, slaščičarji, kozmetičarka, glasbeniki in še nekaj drugih nepogrešljivih členov poročnega slavja, tudi Kmetija Lukman s svojo poročno kočijo, barman in podjetje, ki pripravi fotografiranje svatov na licu mesta. 


Hvala vsem razstavljavcem, ki so predstavili svojo ponudbo, in obiskovalcem, ki so v sneženi pravljici Na jasi obiskali Poročni sejem. Na svidenje do vašega dogodka ali prihodnjega sejma.

Oglejte si tudi