Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
ČET.
12°C
3°C
Oceni objavo

NK VRANSKO ČEZ ZIMO

Od novembra do marca smo se v Nogometnem klubu Vransko pridno pripravljali na spomladanski
del prvenstva. Novembra in decembra smo trenirali dvakrat tedensko. Z letom 2018 pa smo z vsemi selekcijami, razen U7, povečali treninge na trikrat v tednu. Tudi čez zimo smo otrokom omogočili nekaj tekmovalnega naboja. Selekcije U9, U11 in U13 so nastopale v zimskih tekmovanjih v okviru MNZ Celje. Selekcija U7 je odigrala dve prijateljski tekmi proti ekipi s Polzele. Naši najstarejši, selekcija U15, pa so proti Polzeli odigrali tri prijateljske tekme. Vse se je dogajalo v dvorani na Vranskem, ki nam omogoča optimalne pogoje za zimske priprave naših nogometašev. Ob tej priložnosti bi radi povedali, da smo zelo hvaležni za infrastrukturo, ki jo naša občina ponuja, saj bi brez nje težko poskrbeli za aktivnost otrok v zimskem času.
S selekcijo U13 in U15 smo imeli v načrtu, da začnemo s treningi zunaj že v začetku februarja, vendar nam vreme letos ni bilo naklonjeno. Tako smo prvi trening zunaj imeli šele 14. marca. Zaradi izrednih razmer se je prestavil tudi začetek prvenstva, minimalno za en teden.
Smo pa iz slabih razmer za igranje nogometa uspeli najti pozitivno izhodišče. Tako smo v torek, 6. marca, organizirali dogodek "Sankanje ob baklah". Povabili smo vse svoje aktivne igralce in tudi vse ostale, ki so se želeli ob dobri družbi spustiti po strmini. Dogodka se je udeležilo lepo število otrok, ki so se greli ob čaju oziroma starši ob kuhančku. Vsi udeleženci so dobili tudi hot doge. Dogodka nebi bilo brez pomoči pekarne Brglez, ki je poskrbela za štručke, gostilne Slovan, ki je pripravila čaj in kuhančka, ter še družine Dolar, ki je pripravila okusne in sveže hrenovke. Še enkrat hvala vsem za sodelovanje.

Dogodek je bil zelo dobro sprejet in je narisal nasmehe na obraze številnih otrok. Zaradi tako pozitivnega
odziva smo se v NK Vransko odločili, da dogodek ponovimo tudi v naslednjih letih in ustvarimo tradicionalno sankanje.

Vse vabimo, da nas spremljate na našem Facebook profilu Nogometni klub Vransko, kjer objavljamo tako
novosti in dogajanja v klubu kot tudi tekmovanja in rezultate naših nogometašev.

Oglejte si tudi