Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

OBČNI ZBOR PGD VRANSKO

V soboto, 27. 1. 2018, je potekal 131. redni občni zbor Prostovoljnega gasilskega društva Vransko. Z uvodnimi besedami in pozdravom ga je otvoril predsednik Miha Pečovnik. Sledil je pregled dela v letu 2017 s strani predsednika, poveljnika, predsednikov komisij za mladino, članice in veterane, gospodarja, blagajnika, predsednika nadzornega odbora ter predsednice verifikacijske komisije. Ob tem smo lahko sklenili, da je bilo leto za nami precej uspešno. Pridobili smo nekaj novih članov in članic, bili uspešni na tekmovanjih, in najpomembneje, ni bilo večjih intervencij.

Ker je leto 2018 volilno leto, smo izvedli volitve članov v organe društva. Dosedanjega predsednika Miha Pečovnika je nasledil Nejc Ropas, poveljnika Nika Stojakovića pa Martin Reberšek, ki sta nato predstavila finančni plan in program dela za leto 2018 in celoten mandat.  

Pred podelitvijo odlikovanj in priznanj so nam nekaj spodbudnih besed namenili tudi gostje: delegati GZ Žalec, župan  Franc Sušnik, občinski poveljnik Vladimir Reberšek ter predstavniki sosednjih gasilskih društev in drugih društev v občini. Predvsem so se zahvalili za dobro sodelovanje v preteklem mandatu, čestitali novemu vodstvu, nas pohvalili za vse uspehe ter opozorili na točke, kjer smo lahko v prihodnje še boljši.

Večer smo v sproščenem vzdušju in z novimi vizijami zaključili ob pogostitvi.

 

Vsi člani in članice se zahvaljujemo Mihu in Niku za dosledno in dobro vodenje društva, naslednikoma pa želimo veliko uspeha.

 

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!

 

Pripravila: Karolina Kos

Oglejte si tudi