Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
5°C
Oceni objavo

Glasbeno presenečenje

V sredo, 18. oktobra, nas je v športni dvorani pričakalo pravo glasbeno presenečenje. Program so otvorili učenci mladinskega pevskega zbora ter ansambelske igre pod vodstvom učiteljice Vanje Govek.

Povezovalca programa Samo Pavlič in Jaka Turk sta po glasbenem uvodu na oder povabila bobnarja skupine Elvis Jackson Marka Soršaka - Sokija, ki je na šolo pripeljal kar tri nove instrumente: bobne, kitaro in cajon. Seveda ni izgubljal časa in je nekaj nadobudnih učencev povabil, da poskusijo igrati nanje. Odlično so se odrezali.

Na oder je stopila tudi ga. Anja Oset, predsednica Študentskega kluba Žalec, ki je povedala, da je klub del vstopnine Žalske noči mladih namenil za obdarovanje kar dveh šol, med njimi je tudi naše. Naša šola je že 57. po vrsti, ki jo je v okviru svoje dobrodelne akcije ''20 za 20'' obiskal in obdaril Marko Soršak - Soki.

Na koncu, preden smo naredili skupni 'selfi', pa  je povedal, da vsi instrumenti ostanejo na šoli. Komaj čakamo, da bomo med urami glasbe lahko igrali nanje.

Za podarjena glasbila se iskreno zahvaljujemo in obljubljamo, da jih bomo pridno uporabljali.

Oglejte si tudi