Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

80. OBLETNICA NK VRANSKO

 V Nogometnem klubu Vransko smo 9. junija 2018 organizirali 80. obletnico delovanja. Na igrišču Videm Vransko so se skozi ves dan dogajale različne aktivnosti. Začeli smo s tekmo U9. V goste je prišla ekipa iz Šmartnega ob Paki. Najmlajši so pokazali ogromno želje in z zelo borbeno igro navduševali zbrane gledalce.  Sledila je tekma selekcije U11, proti ekipi iz Žalca. Tekma je bila zelo odprta, tako da so gledalci lahko videli veliko število zadetkov. Pri selekciji U15 pa smo na naš dogodek povabili ekipi Ljubljana Hermes ter NK Radeče. Na vseh tekmah smo lahko videli zelo veliko število lepih akcij, najpomembneje pa je, da so vse tekme minile v duhu fair playa.

 

Med tekmami smo organizirali tudi različne igre, na katerih so se otroci lahko zabavali skozi ves dan. Igralci iz vsake ekipe pa so se med seboj pomerili v udarjanju žoge. Z radarjem smo merili moč udarca ter najboljše nagradili z novo nogometno žogo. Organizirali pa smo tudi srečolov, na katerem so bile glavne nagrade štiri originalne žoge.

 

Za konec smo organizirali še srečanje stari : mladi, med bivšimi aktivnimi igralci Nogometnega kluba Vransko. Tekma je bila zanimiva, gledalci so lahko videli pet zadetkov in obilo lepih potez. Vsi igralci so dobili spominske majice, nekaj pa smo jih razdelili tudi med gledalce.

 

Iz Nogometne zveze Celje smo prejeli tudi plaketo za 80 let delovanja. Podelil jo je Aleksander Janžovnik, predstavnik MNZ Celje. Vsi na Vranskem smo lahko ponosni, da se v našem kraju nogomet igra že tako zavidljivo obdobje. Obletnica je minila v duhu sedanjih in nekdanjih generacij, ki so in še bodo del bogate zgodovine nogometa na Vranskem. Na prizorišču dogajanja smo s hrano počastili povabljene ekipe ter tudi vse gledalce, ki so bili z nami na ta prečudovit dan. Veseli nas, da so najbolj uživali naši otroci, ki so naše največje bogastvo in hkrati razlog, da bo nogomet na Vranskem večno živ.

Oglejte si tudi