Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Tretješolci z mobilniki po Vranskem

V petek, 13. 4. 2018, smo tretješolci lahko v šolo prinesli mobilne aparate. Nekateri smo imeli svoje, nekateri pa sposojene od svojih staršev, bratov, sester …

Doma smo si morali naložiti aplikacijo CŠOD Misija in poiskati misijo Ko se srečata preteklost in sedanjost ter jo prenesti na telefon. Prvo šolsko uro smo se s telefoni podali na pot. Mimoidoči so nas presenečeno gledali, saj smo se ustavljali pri pomembnih stavbah, brali o njihovih podatkih in ob vsaki pomembni stavbi rešili tudi nekaj zastavljenih vprašanj. Če smo želeli biti uspešni, smo morali dobro poslušati, opazovati in brati.

Ob uspešno rešenih nalogah smo prejeli značko, ki je bila povezana z Vranskim. Vsi smo ob nalogah uživali in komaj čakali na nove zanimivosti.

K reševanju nalog ste vabljeni vsi, ki vas zanima, kaj smo počeli. Doma si na svoje mobilne aparate prenesite aplikacijo CSOD Misija in misijo Ko se srečata preteklost in sedanjost. Pot se začne in konča pri osnovni šoli na Vranskem. Če vas je misija navdušila, lahko podobne misije opravite v več krajih po Sloveniji. Uživajte.

Oglejte si tudi