Logo MojaObčina.si

Vrhnika

Deli
Kultura
Avtor: Jskd Oi Vrhnika,

NAGAJIVA POMLAD, Območna revija predšolskih pevskih zborov

Organizator: Javni sklad RS za kulturo, Območna izpostava Vrhnika
Vstopnina: 3€
otroci gledalci dobijo gratis vstopnice


Nagajiva pomlad, revija predšolskih pevskih zborov, je prisrčna prireditev, ki se je veselimo vsako leto. Na reviji v organizaciji JSKD OI Vrhnika, se predstavijo zborčki iz vrhniških vrtcev, pridejo pa tudi iz Borovnice, Brezovice, Dragomerja in iz Polhovega Gradca, saj je naša revija ena izmed redkih Skladovih prireditev, namenjenih prav predšolskim otrokom in njihovim zborovodkinjam.

Tako kot "ta velike" , spremlja njihovo petje strokovna spremljevalka, prof. Branka Pance Rotar, ki ob koncu vodi razgovor z zborovodkinjami. Dvorana, vedno nabito polna s starši, bratci in sestricami, dedki in babicami, izžareva toplino in ljubezen.

Za prisrčno okrašen oder poskrbi že tradicionalno vzgojiteljica Pika, iz Vrtca Vrhnika. Ob koncu revije se zberejo vsi pevci na odru in zapojejo skupno pesem, Nagajiva pomlad, pod vodstvom Melite Petrič Dolga leta pa je združenim zborčkom dirigirala Erika Slatnar, ki jo še zdaj vsako leto z veseljem pozdravimo na naši najprisrčnejši pevski reviji.


Letos nam bodo zapeli:  OTROŠKI PEVSKI ZBOR MAVRICA, OŠ Dr. Ivana Korošca Borovnica, enota vrtec z zborovodkinjo Tino Mazi;  OTROŠKI PEVSKI ZBOR REGICE, Vrtec Vrhnika in zborovodkinji Jana Ravnikar in Petra Drobež; OTROŠKI PEVSKI ZBOR BREZOVČKI Vrtec Brezovica in  zborovodkinja Nejka Mazi; OTROŠKI PEVSKI ZBOR LUČKA
OŠ dr. Log - Dragomer, enota vrtec Log -Dragomer in zborovodkinja Klara Mravlje; OTROŠKI PEVSKI ZBOR POLHEK OŠ Polhov Gradec, enota vrtec in  zborovodkinja Nina Dolinar; OTROŠKI PEVSKI ZBOR ŽELVICE Vrtec Vrhnika in zborovodkinji Melita Petrič in Vanda Švelc.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!