Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Janez Medvešek o naši koči

Novice o gradnji nove Planinske koče na Planini nad Vrhniko se v slovenskem prostoru prodajajo kot »vroče žemljice«. Pred kratkim je o tem poročal SiolNet, včeraj TV Koper s člankom novinarke RTV SLO, ki je v preteklosti že večkrat javnosti približala dogajanja na Planini, sedaj pa se je svojega pogleda na gradnjo koče lotil Janez Medvešek, širšemu krogu znan kot avtor (do sedaj) 286 predstavitev in ravno v tej zadnji je izrekel vso pohvalo našemu društvu.

Janez Medvešek skupaj z ženo Eli hodi po najlepših koncih Slovenije, jih fotografira, potem pa doma zloži v zgodbe, ki jih opremi s svojimi mislimi in podloži s slovensko glasbo.

Svoje predstavitve posreduje ogromnemu številu občudovalcev v PowerPoint-u in da bi vam približal njegovo predstavitev »Od Zaplane do Podlipe« sem si jo »drznil« objaviti na YouTube. Najdete jo na naslovu: Od Zaplane do Podlipe.

Hvala vam Janez za vse izrečene pohvale in še kaj nas obiščite, če ne prej, pa od svečanem odprtju nove koče v začetku maja 2018, ko bo razgledni stolp praznoval svojo 10-letnico.

Milan Jerman

(Avtorju se opravičujem, ker nisem mogel "naložiti" zgodbe v največji ločljivosti.)

Oglejte si tudi