Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Film Košarkar naj bo napolnil Kino Bevke

Sezona Kina Bevke se je uradno začela v nedeljo, 8. oktobra, z odmevnim slovenskim filmom Košarkar naj bo. Vrsta čakajočih pred dvorano je naznanjala dogodek posebne vrste-Kino Bevke je namreč poleg zelo dobrega mladinskega filma obiskal tudi režiser Boris Petkovič.
 Dekleta so navijala za obisk katerega od igralcev, pa jih je režiser vse po vrsti opravičil. Nekaj igralcev je bilo na snemanju novega filma, glavni – Ranta, pa je bil v tistem trenutku zaposlen s košarkarsko tekmo. Boris je na kratko predstavil utrinke iz svojega življenja. Ljubezen do filma ga spremlja že od rojstva. Čeprav se ni odločil za študij, povezan s filmskim ustvarjanjem, ga je življenje ves čas usmerjalo k delu režiserja. Prejel je kar nekaj prestižnih nagrad in lahko se pohvali z širokim izborom dobrih filmov. Njegovo delo še zdaleč ni končano. Mogoče si bomo naslednje leto lahko ogledali  Košarkar naj bo -2 del. In mogoče, nam takrat uspe v Bevke pripeljati tudi mlade igralce.

Vsekakor pa si bomo v Kinu Bevke v mesecu novembru lahko ogledali dva filma:

SOVA IN MIŠKA, prikupen in zabaven muzikal ter vznemirljiva gozdna pustolovščina štirih prijateljev in ene miške, v kateri mladi junaki odkrivajo pravila narave in pravega prijateljstva. Nova filmska stvaritev avtorice večkrat nagrajenega filma Žabe in paglavci, bo na sporedu v nedeljo 5. 11.ob 17. uri.

LEDENA BABICA, tankočutna komična drama o ljubezni v jeseni življenja, ki nas opomni, da za drugo priložnost ni nikoli prepozno, pa v nedeljo 19.11. ob 17. uri.

V decembru pa bodo na vrsti predvsem otroci in mladi ljubitelji dobrega filma.

Prisrčno vabljeni v kino v objemu barjanske megle.

ekipa Kina Bevke

 

 

Oglejte si tudi