Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Zahvala ŠD Bevke ob jubileju 15. TEK BEVKE

Letos jubilejni, že 15-ti Tek Bevke je bil izveden 03.06.2017. Na Športnem parku Bevke se je zato zbralo 369 tekačev (lani 327) in prav lepa množica navijačev. Za otroke, mlade in malo starejše se je skozi ves dan odvijal zanimiv program, ki je bil zvečer zaključen z odlično vrtno veselico pod velikim šotorom z nepozabno zabavo z Modrijani. Prireditve se je udeležilo preko 2.000 obiskovalcev.

Prireditev je bila organizirana in izpeljana tako kot vseh 15 let s pomočjo

  1. članov organizacijskega odbora,
  2. prostovoljcev ter
  3. sponzorjev in donatorjev.

Zato se ob tej priložnosti Športno društvo Bevke javno zahvaljuje vsem, ki so na kakršen koli način pomagali pri organizaciji ali izvedbi tradicionalne prireditve TEK BEVKE!

 

ZAHVALA ČLANOM ORGANIZACIJSKEGA ODBORA PRIREDITVE TEK BEVKE

V prvi vrsti zahvala vsaki posameznici in vsakemu posamezniku, ki je prevzel funkcijo člana organizacijskega odbora prireditve Tek Bevke.  V organizacijskem odboru, je letos sodelovalo 26 članov. Tolikšen organizacijski odbor na prostovoljni bazi in tolikšna prireditev kot je TEK BEVKE na prostovoljni bazi je zelo zgleden primer, kaj se lahko s prostovoljnim delom doseže, premakne, ustvari in uresniči.

HVALA VSEM ČLANOM ORGANIZACIJSKEGA ODBORA PRIREDITVE TEK BEVKE!

 

ZAHVALA PROSTOVOLJCEM PRIREDITVE TEK BEVKE

Zahvala vsaki posameznici in vsakemu posamezniku, ki je operativno pomagal pri prireditvi TEK BEVKE. Zgleden primer za ves svet je primer prostovoljstva v Bevkah! Stopiti skupaj in pokazati kaj zmoremo je nekaj izjemnega.

»Če nas je dovolj, je breme za posameznika zelo lahko, skupni dosežek pa izjemno velik.«

Tako kot se z majhnimi koraki pride na najvišjo goro na svetu se tudi z majhnimi vložki posameznika lahko naredi največji projekt na tem svetu, le če je teh posameznikov dovolj, da opravimo celoto in, če se združimo k zasledovanju skupnega cilja!

Če hočemo, potem zmoremo in zato tudi ustvarimo!

Pri prireditvi TEK BEVKE je letos delalo 185 prostovoljcev.

Prostovoljstvo v Bevkah je zelo zgleden primer, ki pokaže, kaj se lahko s prostovoljnim delom doseže, premakne, ustvari in uresniči. Brez prostovoljstva Športnega parka Bevke nebi bilo.

Tudi v prihodnje si želimo takega nadaljevanja prostovoljstva v našem kraju in vsem ostalim krajem želimo enako!

HVALA VSEM PROSTOVOLJCEM PRIREDITVE TEK BEVKE ZA NESEBIČNO POMOČ!

 

ZAHVALA SPONZORJEM IN DONATORJEM

SPONZORJI IN DONATORJI

Zahvala vsakemu sponzorju in donatorju, ki je pomagal prireditvi TEK BEVKE. Skozi dobro sodelovanje z mnogimi sponzorji in donatorji nam je uspelo vsakega tekača lepo nagraditi in ga spodbuditi, da se bo s tekom še ukvarjal.

Tudi v bodoče bo naša vizija »tekačem ponuditi največ kar se da«. Ponuditi jim odlično traso, čudovito naravo, urejene poti, dobro organizacijo, okrepčila na poti, okrepčila po teku, spominsko majico prireditve in lepo napolnjeno vrečko za vsakega tekača je tisto s čimer želimo pospeševati zanimanje posameznika.

HVALA VSEM SPONZORJEM IN DONATORJEM PRIREDITVE TEK BEVKE, TUDI TISTIM NEIMENOVANIM!

    

Vsem iskrena hvala in pohvala, da imate odprte oči do okolja v katerem živite.

 

ŠPORTNO DRUŠTVO BEVKE

Mitja Vehar, predsednik

Oglejte si tudi