Logo MojaObčina.si

Zagorje ob Savi

Deli
Družabni dogodki
Avtor: Informator Mc Zos,

5. medgeneracijski festival »Srečen za živet«


V petek, 6. aprila 2018, bo v avli Kulturni center Delavski dom Zagorje na stežaj odprl vrata 5. medgeneracijski festival »Srečen za živet«. Festival bo potekal v organizaciji Mladinski center Zagorje pod pokroviteljstvom Občine Zagorje ob Savi.

Namen festivala je predstavitev dela Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi v povezavi z Večgeneracijskim centrom Zasavje, promoviranje prostovoljstva, širjenje mreže prostovoljstva v lokalnem okolju, krepitev odnosov med organizacijami, zavodi, društvi in osveščanje o vse večjem pomenu medgeneracijskega povezovanja in sodelovanja.

Po krajši otvoritvi, ki jo bo glasbeno obarval Godalni orkester Glasbene šole Zagorje, bo sledil osrednji del, tržnica več kot 25 društev, zavodov in organizacij, ki delujejo lokalno in regionalno na različnih področjih. Gostujoči se bodo predstavili s svojimi programi, pripravili bodo delavnice, degustacije in druge aktivnosti za vse generacije obiskovalk in obiskovalcev.

Sočasno s tržnico bo živahno tudi na odru. S svojim petjem nas bodo navduševale pevske skupine: Podvelmarji bivalne in stanovanjske enote Varstveno delovni center Zagorje ob Savi, pevski zborček Vrtca Zagorje ob Savi, ženska vokalna skupina Društva za preprečevanje osteoporoze Knapovske punce in pevska skupina Klasek Društva kmetic, žena in deklet na podeželju Izlake-Mlinše-Kolovrat.

Na sklepnem delu prireditve bo nastop zagorski Big Band s pevko Tino Adamlje kot prijeten uvod v petkov večer in kot zahvala vsem nastopajočim, sodelujočim in vsem obiskovalcem.

Vabimo vse, ki se vas je zapis dotaknil, na 5. medgeneracijski festival SREČEN ZA ŽIVET!

Anica Ule Maček, koordinatorka aktivnosti Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi,

Tina Krautberger, sodelavka Večgeneracijskega centra Zasavje

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!