Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Bowling klub organiziral že peti turnir

Kot vsako leto svojega obstoja je Bowling klub Planet 300 Zagorje tudi letos ob obletnici svojega obstoja za vse svoje člane organiziral bowling turnir. Turnirja se je letos udeležilo 25 članov, kar nekaj pa se jih je zaradi poškodb in službene odsotnosti opravičilo. Kljub tradiciji, ki se skozi leta počasi razvija v klubu, je bil letošnji turnir nekoliko drugačen, saj se ga je prvič v petih letih udeležilo več članic kot članov.

 

Med članicami je že v kvalifikacijah najbolje nastopila Marija Prah, ki je skozi nadaljevanje svojo prednost rutinirano ohranila in si zagotovila nastop v finalu. Med najboljše štiri pa se je uspelo uvrstiti še Slavi Krafogel, Urši Dobravec ter Lidiji Zaletel. V prvem dvoboju je Urša porazila Slavi in si zagotovila stopničke, nato je premagala še Lidijo in si zagotovila finale. V finalu pa je bila boljša tudi od Marije in se tako kot prva v zgodovini kluba veselila druge zmage na klubskem turnirju.

 

Med člani pa je bilo tekmovanje dosti bolj razburljivo in izenačeno. Po kvalifikacijah si je najboljše mesto priboril Miha Štrus, vendar ga je že v prvi igri nadaljevanja iz prvega mesta izrinil Damjan Vodenik, ki je z 265 dosegel rekord večera. V zadnji igri predtekmovanja pa je nase opozoril še Tomaž Drnovšek, ki je prevzel vodstvo v zadnjem trenutku in si tako zagotovil finale. Prav pa so se v boj za finale podali še Dušan Dobravec (4. mesto), Miha Štrus (3. mesto) ter Damjan Vodenik, ki si je prav tako uspel priigrati finale, kjer pa je klonil proti Tomažu, ki si je z zmago na klubskem turnirju zagotovil šele prvi naslov v petletni zgodovini kluba.

 

Vsem članom se zahvaljujemo za obisk in jim tudi v nadaljevanju sezone želimo obilo športnih uspehov.

Oglejte si tudi