Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

IZVOLJEN PREDSEDNIK ODI DD

V petek 3.9.2018 so se člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline Slov. Konjice zbrali na rednem volilnem občnem zboru v dvorani Konjičanka.
Prisotnih je bilo 173 članov. Zbor je vodil Franc Rečnik, delovni predsednik pa je bil  podpredsednik ODI DD Ivan Štern. Prisotni so počastili spomin na preminule člane z enominutnim molkom. Volitve so potekale v skladu s statutom. Soglasno je bil izvoljen ponovno stari novi predsednik Franc Rečnik. Izvolili so tudi nove organe društva. Franc Rečnik se je zahvalil za izvolitev in predstavil tudi vizijo dela. Izvoljen je bil tudi kot delegat za skupščino ZDIS-a. Vsi bi si želeli, da bi imelo društvo več prihodkov, saj bi tako lahko uresničili veliko več potreb invalidov.

Povabilu na zbor sta se odzvala predsednik ZDIS-a Drago Novak in nosilka Posebnih socialnih programov Vesna Slokar. Drago Novak je čestital novemu predsedniku za izvolitev in društvu zaželel še nadaljnje dobro delovanje. Čestital je tudi vsem ženskam in moškim za njihov praznik.

Sledilo je kosilo in kratko druženje.   

 

Olga Pančič

Oglejte si tudi