Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
7°C
JUTRI
26°C
5°C
Oceni objavo

Redni letni občni zbor DU Žužemberk

V nedeljo 4.3.2018 ob 15. uri so se člani DU Žužemberk zbrali v gostišču Zupančič na Grajskem trgu v Žužemberku na rednem letnem občnem zboru. V uvodnem delu je bil krajši kulturni program, katerega so pripravile  pevke mlade generacije OŠ Žužemberk ter recitatork DU Žbk. Po izvolitvi delavnega predsedstva  in poročilu verifikacijske komisije,  je uradni del občnega zbora nadaljeval s poročili precednika, tajnika, bladgajnika, predstavnika starejši za starejše, predstavnika športnih dejavnost....
V društvu smo s svežimi mlajšimi obrazi prenovili funkcije tajnika in blagajnika društva. Tajnico društva Cajnko Tinco je zamenjala Ida Kastelic, blagajničarko društva Frido Černač pa je zamenjala Anica Glavan. Društvo se je obema članicam zahvalilo za njuno dolgoletno in vestno delo v društvu.

Sledila je beseda gostov; Prisotne sta pozdravila župan in podžupan Žužemberka, o varnostni problematiki je na kratko spregovoril policist iz policijske postaje Dolenjske toplice, nekaj spodbudnih besed pa je podal tudi član DU Dvor. Po predstavitvi plana za 2018, je druženje ob dobri hrani in kapljici gostišča Zupančič potekalo do poznega večera.

Oglejte si tudi